onsdag 30 juli 2008

Banana Split Championship 2008

Årets upplaga av Banan Split Championship blev rena uppvisning av paret Marie- och Lars Rosengren som krossade allt egentligt motstånd. Redan efter 8:a spelade hål var paret ett under par och det var minst sagt en raketstart som skulle visa sig vara en omöjlig utmaning att klara av för de andra deltagarna.
 
Posted by Picasa
Bilden visar ett segerglatt lag Rosengren och prisutdelaren Peter Sandén tillika tillsammans med hustrun Elisabeth årets värd för evenemanget.

Själva vandringspriset instiftades och skänktes år 2008 av Lena Tillman och Peter Tuscher. Priset skall vara evigt vandrande och måste uppsättas på väl synlig plats i vinnande parets bostad.

Några high lights från årets upplaga av Banan Split Championship var bl a en känsligt slagen chip av Elisabeth Hjertonsson, en modig approach upp till en decimeter från hålkant levererade av Lars Rosengren, Marie Rosensgrens stensäkra puttning, Lena Tillmans nervkontroll när hon, under pressade förhållanden, slog en klockren drive på hål 7, Peter Sandéns hybridslag över skogen och upp till pinn på hål 13 och att Peter Tuscher som med en svår muskelbristning och trots en halvträff och duffat slag drev ut Peter Sandéns stenhårda och perfekta drive på 10:e hålet.

Men speciellt kommer vi detta år att minnas det fantastiska vädret, den goda grillningen med alla läckra tillbehör och den trevliga samvaron på Kratten.

Mer bilder från banan Split Championship återfinns här; Banana Split Pictures

1 kommentar:

karolina1 sa...

Kära Peter
Tack för utmärkt återgivande av viktig händelse alternativt mer sakrosant uttryckt golftävling med efterföljande trevlighet.
Er Elisabet (utan h) Hjertonsson