måndag 20 augusti 2007

Multifunktionskort anno 2012 kanske

Föreställ er en liten pryl som förenar allt som du behöver bära med dig; en smartphone, en MP3 spelare, GPS, kredit och -köpkort, blodtrycksmätare, nycklar till din bil eller lägenhet och mycket mer.
Allt detta förenar detta framtidskoncept i storlek av ett kort. Ett dagens Swiss Card i all ära och ett sådant har jag redan, men när detta kort börjar säljas vid pass cirkus år 2012 kommer jag att vara en av de första i kön.


1 kommentar:

Anonym sa...

Ett multifunktionskort a la tidigare än 2012 kunde kanske vara ett magnetkort som man kunde välja magnetremsa på allt efter behov. Nu går i alla fall jag omkring med massor av kort i bakfickan och jag kan köpa att alla företag inte orkar samarbeta kring ett koncept vare sig det är betal- eller lojalitetskort. Men varför jag som kortägare inte redan idag kan ha ett multifunktionskort som kan lagra magnetinnehållet på valfria kort och där jag på kortet kan välja vad det för tillfället ska vara - på statoil så är det ett statoilkort, på ica så är det ett ica-kort etc.etc.etc.