söndag 12 augusti 2007

TP Masters 2007

En blandning av olika personligheter från Värnamo hade samlats, för att denna fuktvåta augustikväll, spela TP Masters 2007. Kvällens TP: version var jubileumsutgåvan från 2004 och ett osprättat sjok frågekort förhindrade fusk. Det blev en jämn historia och alla par hade nästan 5 pluttar i sina pluttsamlare efter ca 4 timmars spel. Flera av lagen hade aspirerat på segern genom att vid flera tillfällen besökt spelets centrum och ställts inför den ultimata frågan men misslyckats med att säga rätt svar.

När klockan började närma sig 2330 placerade sig lag Rosengren i TP:s centrum och kunde med svaret Agatha Christie jublande konstatera att de var vinnare efter en hård kunskapsmatch.

- Vi hade ju räknat med detta, men blev lite överraskade ändå, sa en nöjd Marie Rosengren strax efter segern. Hon fortsatte;

- Nu skall jag hem och lära min partner Lars stavning. För det jag tänker på nu stavas inte med S som han uppenbarligen tror.

Kvällen kan bl a summeras med att 80:talet var ett svårt decenium, ingen regel finns för spel med fel pluttsamlare och att teaterviskningar hörs långt mer än man tror.

Mer bilder på den dramatiska kunskapstävligen återfinns via denna länk: http://picasaweb.google.com/Tuscher/TPMasters2007

Inga kommentarer: