fredag 17 augusti 2007

Nu har du sökt färdigt

Ball Finder Scout är späckad med High Tech och en verklig "villhapryl" för oss golfare som har opålitliga drives. Tänk dig att du slår en myrdödande quickhook rakt in i närmaste dunge med en helt vanlig boll. Alltså en boll som inte har utrustats med ett RFID-chip eller fått ett stänk radioaktivitet. En sådan helt vanlig boll hittar Ball Finder Scout.

Det gör den genom att inne i manicken finns en digitalkamera som scannar omgivningarna upp till 100 meter ca. Är ca en procent av bollens dimplar ( ca 3 dimplar) synliga så hittar den bollen. Detta genom att leta efter och identifiera bollens färgsignatur och sedan visa bollen på en liten färgskärm när du kommit inom ca 10 meter från dess läge.
Tyvärr så funkar inte denna High Tech när bollen hamnar i vatten. Något jag skulle ha behövt i söndags efter ett antal bollar i vattenhindret på VmoGK:s 12:e.
Du kan köpa den via Amazon för 159 USD. Där den promotas av Nick Faldo. Här är länken: http://www.amazon.com/dp/B000P50DHU/ref=nosim/?tag=dealtime-hpc-20&creative=380333&creativeASIN=B000P50DHU&linkCode=asn

Inga kommentarer: